GENETİK OLARAK DEĞİŞTİRİLECEKSİNİZ!

Cumartesi, Ekim, 2021
75804
Ana Sayfa ·Hayat ve Yaşam ·GENETİK OLARAK DEĞİŞTİRİLECEKSİNİZ!

GENETİK OLARAK DEĞİŞTİRİLECEKSİNİZ!
Bill Gates, devamlı televizyonlara çıkıyor insan nüfusu fazla diyor aşılar ile sistematik olarak nüfusu azaltmalıyız diyor.
Salgın kasıtlı bile olsa 10 milyon insan ölecek diyor bu yaratık.
Oysa 2018’deki sunumunda; Çin’den başlayan bir salgının dünya çapında 6 haftada 32 milyon insanın öleceğini açıkladı ve hazırlıklı olun demişlerdi
Olmadı, beceremediler, güçleri yetmedi, yapamadılar şimdi başka oyunlar oynanıyor.
Gerçi bunları her gün yazıyoruz öldüren hastalık değil öldüren Aşı.
Bağışıklık sisteminin çökmesi genlerin değişmesi hatta işin daha kötüsü yarın bugün değiştirici aşı olanlarda hak sahibi olabilirler nasıl mı?
RNA & DNA’yı değiştirdikleri sürece bu eyleme transfeksiyon denir. İşte bu tamamen sentetik (DOĞAL DEĞİL) Sentetik mRNA veya DNA enjekte edildikten sonra, DNA nızı kalıcı olarak değiştirecek. Genetik olarak değiştirileceksiniz diyebiliriz.

Peki size bu kimyasallar hücreler enjekte edildikten sonra, DNA’nıza veya sizin genetik bir parçanıza sahibi olmayacaklarını söyleyebilecek biri var mı tâbi ki yok.
Aşı ile gelen teknolojinin diğer bir kısmı da enzim olarak tanımlanan Luciferase dedikleri şey Şeytan enzimi yani canavarın işareti.
Hani incil’de bir ayet vardır okuyanlar bilirler hiç kimse bir şey satıp alamayacak o işareti sayıyı taşımadıkça.
Yani barkod ve 666 sayısı.
Aşı’nızın I olan kısmı bu. D numarası, barkod . Başka bir deyişle bir ürün oldunuz.
Bu Nano teknolojisi mikroskobik. Vücudunuzda herhangi bir değişiklik yapmak için toplanıp parçalara ayırıp yeniden birleştirebilirler. Kullanılan nano teknolojiyle birlikte yapay zekaya bağlanacak ki yeni kanunlar geliyor, yolda..
Paris iklim anlaşması bile bu işin bir parçası.
Nano parçalar grafen oksit parçalanıp birleşebilir yani hücreyi komple çevreleyip bilgi alışverişi yapabilir. Yapay zekaya bağlanacak.
Vücudunuzdan, akıllı telefonunuza, iCloud’a ama en önemlisi sizi aşşılayan insanlara bilgi gönderecek.
Sağlık durumunuzun seviyesini, tansiyonunuzu ve Allah bilir daha neler.
Zaten şu an bu aşıyı kaldıramayan çürükler patır patır dökülüyor
Diğerleri de bağışıklık sistemi nereye kadar dayanırsa neyse o da daha başka bir konu.
Geçelim şimdi işin korkunç kısmına.
Bu teknoloji aracılığıyla bilgi gönderebildiğiniz için, vücudunuza Bilgi alabildiğinizi de gösterir Bu ruh halinizi, duygularınızı, düşüncelerinizi potansiyel olarak etkileyebilir ve veya değiştirebilir.
Bill ve Mlda Gates Vakfı açıkça bu aşının en büyük destekçilerinden biri.
Aşı ile ilgili tehlikeleri konuşan doktor ve bilim adamları var, ancak şu anda çok belirgin nedenlerden dolayı medya ve siyasi sert bir şekilde önlerine yasaklar getiriliyor zorluklar çıkartılıyor hatta istifa dahi ettiriliyorlar.
İşin içinde suikastler bile va.
Ne demiştik? Bu insanlar küreselci deccalizm bunlara başkanlık yetmiyor tanrılık istiyorlar ki savaşmaz iseniz daha kötü günler gelecek.
Onlar helâka giderken siz kurtulacağınızı mı zannediyorsunuz.
Onun için diyeceklerim bugünden savaşmaya başlayın dünyaya neden geldiniz herkes unuttu tabii bunu konfor ve rahat hayatımızda teknoloji her şeyinizi kolaylaştırıyor.
Obezite bilmem ne hazır gıdalar hastalıklar bir an önce aklınızı başınıza alın yapay şeylerin zararlarını araştırın.
En önemlisi aşılardan da uzak durun.
Vallahi billahi öldüğünüz gün hemen dirileceksiniz yer başka bir yer ile gök de başka bir gök ile değiştirilmiş olacaktır ve hesap günü başlayacaktır ayağını denk al.
(Alıntı: Hanif Human)

Araç çubuğuna atla