MEVSİMSEL GRİBİN ADI “KOVID” DİR…

Salı, Şubat, 2022
80753
Ana Sayfa ·Genel ·MEVSİMSEL GRİBİN ADI “KOVID” DİR…

MEVSİMSEL GRİBİN ADI “KOVID” DİR…
İki senedir söylediğim ve bu yüzden sayfamın aylarca kapanmasına sebep olan görüşümü, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca (geç de olsa) nihayet dün Twitter sayfasından söyledi ve;
“Gripten kaybettiğimiz vatandaşlarımızın sayısını günlük olarak açıklasak salgından farklı olmadığını göreceğiz. Müsterih olunuz, en kötü günler geride kaldı. dedi..
Şimdi bu açıklamaya ben ne diyeyim?
Sen kalk insanları korkudan ölecek hale sok, iki sene insanların hayatını söndür, sonra da “canım grip de böyle zaten” diye açıklama yap..
NE OLDU, İKİ GÜNDE NE DEĞİŞTİ??
Hani çooook ölümcül bir salgındı bu?
Ortada grip kadar basit bir hastalık için mi bunca yaygara kopartıldı? Bizleri aylarca evlerimize hapis ettiniz ve seyahat özgürlüğümüzü elimizden aldınız?
İki senedir millet tek hastalık olarak kovid bildi, 24 saat boyunca sadece kovid konuşuldu, sürekli korkuttunuz bizleri, moral vermek bir yana tek korku kaynağı TV ve sizler oldunuz, gripten daha az tehlikeli bir hastalık salgın ilan ettiniz ve milyonlarca insanı mağdur ettiniz
ŞİMDİ BEN DE SORUYORUM?
Sayın bakan ve Bilim Kurulu üyeleri,
Siz bizlere 2 yıldır zulüm ettiniz. İnsanlara o neidüğü belirsiz sıvıları zerk ettiniz.
Sıtma ilaçlarını Kovid ilacı diyerek insanlara verdiniz ve entübe ederek ölümüne sebep oldunuz.
Aptal ettiniz insanları, herkesi birbirine kırdırdınız, işinden okulundan ettiniz. Ekonomiyi çökerttiniz.
Şimdi çıkmış “bu bir normal grip” diyorsunuz.
Biz en başından beri bunu söylediğimiz için ne cahilliğimiz kaldı, ne bilim düşmanlığımız, Şimdi ne oldu? BİZ HAKLI ÇIKTIK.
Yatacak yeriniz yok sizin,
Ruh hastası olmuş 50 milyon insanı şimdi kim tedavi edecek sayın bakan ?
Sizi Allah’a havale ediyorum. Rabbim sorsun hesabını!
Bugüne kadar bu halka söylediğiniz her yalan için ve yaptığınız her algı operasyonu için ölen vatandaşların vebali üzerinize olsun. Allah iki cihanda hepinizi affetmesin.
İki yıldır kısıtlamalarla işini kaybedenlere, iş yerini kaybedenlere de iki sözünüz olur galiba.
Bunca zaman aşı denilen şeylere verilen parayı SMA’lı hastaların tedavisi için kullanılsaydı hiç olmazsa bir işe yarardı.
HAMİŞ:
2009 yılında domuz gribi ile yapmak istemişlerdi o zamanki sağlık bakanımız adam gibi adamdı, bu milleti kandırmalarına izin vermedi, herkes ettiğini bulacak.

Araç çubuğuna atla